Commissies - Sport Balans Culemborg

Ga naar de inhoud

Commissies

Sport Balans
Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie van Sport Balans bestaat uit 5 enthousiaste mensen  die allerlei activiteiten organiseren voor de jeugdleden. Hilly de Heus,  Sanne Papavoine, Maaike Papavoine, Ariëne van der Waal en  Imke Burgers  zorgen ervoor  dat deze activiteiten optimaal verlopen en proberen ieder jaar minimaal  3 activiteiten te organiseren. Zo zijn er al verschillende filmavonden  geweest, een instuif, een vossenjacht, bowlinguitje, etc.
De uitnodigingen worden via de mail verstuurd, maar vaak worden er ook  nog flyers uitgedeeld in de les. Bij de meeste activiteiten zijn ook  vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn van Sport Balans van harte  welkom.
Klachtencommissie

Vacature! Deze commissie willen we graag opstarten - zo spoedig mogelijk. We hebben hiervoor natuurlijk wel vrijwilligers nodig. Heeft u belangstelling? Mail ons!!!
Kledingcommissie

Graag stellen wij ons even aan jullie voor, Hilly de Heus, Carla de Boer, Gerrie Papavoine en Eleanor van Zoelen. Wij zijn de leden van de kledingcommissie binnen Sportbalans.
Wat wij doen is, wij regelen alles op het gebied van de (sport) outfits binnen de hele vereniging. Dat houdt onder andere in dat we elk jaar opnieuw kijken wat er nodig is. Dan gaan wij opzoek naar een mooie passende oplossing of dat nou voor de dans, fitness of het turnen is.
De grootse taak is de outfits voor de turnafdeling. Aan het begin van elk seizoen kijken we hoe het staat met de outfits, hebben we er nog genoeg en welke maat is er nodig? Door het huidige systeem binnen het turnen, de kledingbijdrage per jaar, heeft elke lid altijd  een passend wedstrijdpakje. Het beheer van deze wedstrijdpakken ligt ook bij onze commissie. Carla zorgt ervoor dat alle pakjes gewassen en netjes bewaard worden. Zodra de trainers aangeven dat ze de pakjes nodig hebben zorgt zij ervoor dat voor die dames of heren de pakken klaarliggen.
Nieuwe outfits kosten een hoop geld, daar zijn wij ons zeker van de bewust en proberen we rekening mee te houden. Om te kosten te drukken, verkopen wij de oude outfits. Die opbrengst leggen wij weer bij de nieuwe outfits. Dan wordt het bedrag per pakje goedkoper. Ook de kledingbijdrage zal hiervoor worden gebruikt.
Voor de dansafdeling hebben wij in de loop der jaren al enige outfits aangeschaft en bewaard. Per optreden wordt er gekeken wat we nodig hebben, voor wie en hoeveel. Mochten daar nieuwe outfits nodig zijn gaan wij op zoek!
Voor het komende seizoen gaan wij in ieder geval opzoek naar een nieuw trainingspak of vest voor de afdeling turnen. De huidige, daar zijn de meeste inmiddels uitgegroeid, is niet meer leverbaar. Het zou leuk zijn als we een sponsor hiervoor zouden vinden, maar dat is helaas niet zo makkelijk. Mocht u iemand weten? Laat het ons dan weten op kledingcommissie@sportbalansculemborg.nl of spreek één van ons aan.
Wij hebben er met zijn vieren veel plezier in en gaan het komende jaar weer de uitdaging aan om iedereen te laten stralen op wedstrijden of in de zaal!!
Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is een eenmanscommissie die bestaat uit Herman van Sermondt. Zijn werkzaamheden zijn vooral gericht op het vinden van nieuwe sponsors. In deze tijd is dat een lastige klus, zeker ook omdat wij de lat qua bijdrage en looptijd best hoog hebben liggen. Ons uitgangspunt is €500,- per jaar voor een periode van minimaal 3 jaar en daarna het liefst tot wederopzegging (dus onbepaalde tijd). Het onderhouden van contacten vraagt veel tijd en creativiteit,  want alleen maar de hand ophouden voor geld werkt niet. De sponsor moet  ook het gevoel hebben dat het een win-win situatie is. Zozijn we nu vrij  intensief in gesprek met Adfys voor een nauwe samenwerking. Recent hebben we Oliekan als  sponsor, waardoor we ook gunstigere tarieven hebben gekregen voor  diverse verzekeringen. Sponsors zoeken gaat dus een stuk verder dan alleen geld zien binnen te halen voor de club.
Technische commissie

In de technische commissie zitten de trainers uit de diverse sportactiviteiten van Sport Balans. Zij spreken met elkaar alle sport technische zaken door en komen met voorstellen naar het bestuur. Een zeer belangrijk onderdeel binnen de commissie is de bewaking van de kwaliteit.


Terug naar de inhoud